Închiriază o limuzină pentru nunta ta

limuzină-bucurești

Închiriază o limuzină pentru nunta ta

Nunta unui cuplu este unul din cele mai importante evenimente din viața lor. Este momentul în care vor începe o viață în doi, viață pe care și-au imaginat-o de când erau mici și se jucau “de-a casa.” Atât mirii cât și miresele își doresc să întalnească pe cineva cu care să poată punele bazele unei noi vieți. Și toate acestea încep cu o nuntă frumoasă.

Pentru a avea o nuntă memorabilă trebuie să ai în vedere numeroase aspecte. Cele mai importante sunt legate de invitați, muzică, sală, costume, machiaj și mâncare. Dar, ce te faci cu mijlocul de transport? Un cuplu “regal” trebuie să ajungă la propria nuntă într-o mașină demnă de statutul săi. Și ce mijloc de transport se potrivește mai bine în acest caz decât o limuzină?

limuzină-bucurești

 

5 motive pentru a închiria o limuzină pentru nuntă

Poate nu ești înca 100% convins/ă de închirierea unei limuzine pentru nunta ta. De aceea, următoarele motive te vor convinge cu siguranță!

  1. Prețul – s-au dus vremurile când prețul închirierii unei limuzine pentru nuntă era astronomic și și-l puteau permite doar cuplurile cu mulți bani. Prețurile competitive oferite de firmele închirieri limuzină nuntă oferă șansa tuturor de a transforma o zi deosebită într-una perfectă.
  2. Fast – câteodată e bine să etalezi puțină opulență. La urma urmei este ziua nunții tale și meriți să fii tratat/ă regește. Și ce metodă mai bună pentru asta decât apariția într-o limuzină impunătoare?
  3. Fără stres – uita de stresul șoferului. Cine conduce? Fii atent la trafic! Fii atent să nu murdarești costumul! S-a stricat mașina! Toate acestea sunt de domeniul trecutului dacă închiriezi o limuzină pentru ziua cea mare.
  4. Modelul fioros – chiar dacă nu ești fan Fast and Furious tot s-ar putea să îți doresști un anumit model de mașină. Acest lucru e valabil mai ales în cazul mirilor!
  5. Bar inclus – majoritatea limuzinelor conțin și un bar inclus. Dacă te grăbești să ajungi de la Biserica la local și afară sunt 40 de grade te poți desfăta în limuzină, la 24 de grade, cu un pahar de șampanie, apă sau suc.

Alegerea înțeleaptă e la mâna ta!


Log out of this account

Leave a Reply

2 + seven =

0767492317 Suna acum, apasa aici!